Ai probleme IT? Un specialist este gata să te ajute +373 68 545554

Selectați limba dvs

Furnizăm soluții și servicii IT pentru organizații de toate dimensiunile din diferite industrii

Suport 24/7
Intervenim rapid atât pe cale remote sau direct la sediul tău pentru rezolvarea incidentelor.
Mentenanţă
Mentenanta IT reprezinta suportul tehnic proactiv pentru reteaua, serverele si statiile dvs. de lucru, gestionat de catre profesionisti si personal IT calificat.
Audit IT
Auditul IT oferă o vedere de ansamblu asupra infrastructurii curente. Oferim raport cu vulnerabilități-le descoperite, cât și soluții pentru remediere.
Monitorizare
Serviciul de monitorizare echipamente IT&C, ajută la prevenirea incidentelor majore . Echipa noastră de specialişti detectează vulnerabilitațile, și le soluționează pentru a elimina riscul de incidente majore.
Securitate
Dacă până acum te-ai confruntat cu diferite tipuri de atacuri cibernetice, pierderi de date sau alte situaţii neprevăzute, atunci, compania ta are nevoie de o schimbare.
Service Echipamente
Identificăm şi remediem orice problemă apărută la statiile de lucru. Servicii complete de diagnosticare, inlocuire componente si reparaţii profesionale.
Datacenter
Datacenter-ul nostru privat asigură disponibilitatea datelor hostate în 99,99999% din timp. Suntem pregatiţi cu soluţii redundante de alimentare electrică, bare metal backup şi trei provideri de internet.
Echipamente traduceri simultane si sonorizări
Cauți sisteme de traducere simultana mobile sau fixe pentru delegații străine sau ghidare vizite turistice? Merita sa ne ceri o oferta personalizata, deoarece oferim echipamente performante și accesibile.

De ce TMG Services?

Cunoaștem foarte bine piața de servicii IT din Moldova, ne-am "calificat" lucrând ani buni pentru companii medii de suport IT, dar și pentru multinaționale. Portofoliul nostru de servicii este întreținut de o echipă calificată.
45+
Clienti Activi
Peste 45 companii demonstrează încrederea fată de TMG Services
25+
Proiecte Complexe
Proiecte realizate cu succes în diferite industrii. Hotele, fabrici, restaurante, etc.

Oferim servicii de interpretare consecutivă, simultană și hibridă.

Bazându-ne pe colaborarea cu interpreți profesioniști și participarea la numeroase conferințe și evenimente, garantăm servicii de calitate superioară și pe acest segment. La cerere, putem asigura inclusiv echipamentul tehnic necesar pentru traducerea simultană: cabină, căști, echipament de sonorizare.
Sisteme mobile de traducere simultana
Sistemele portabile de traducere simultana sunt pretabile pentru evenimente care presupun mobilitatea participanților . Acestea sunt ideale pentru conferințe mari și locațiile cu destinație turistica: muzee, castele, mănăstiri, etc
Sisteme fixe de traducere simultana
Este un sistem complet digital de traducere simultana care asigura o calitate ridicata a sunetului, permițând delegaților sa înțeleagă tot ce se discuta exact asa cum pornește de la interpret.

Servicii închiriere echipamente

Pentru a putea răspunde cerințelor tot mai variate ale clienților noștri TMG Services oferă echipament pentru închiriere

Computere
Computere
Laptop/PC/Servere/

Echipament Traducere
Echipament Traducere
Fixe/Mobile

Echipament Sonorizare
Echipament Sonorizare
Boxe/Microfoane/Mixer etc.

Exchipament Video
Exchipament Video
TV/Proiector/Ecran/Foto/Video

Clientii Nostri